Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
26.12.2018.

Novogodišnji prijem Uprave za odnose sa javnošću




Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane organizovala je večeras, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, u Domu Vojske Srbije, prijem za predstavnike medija i službi za odnose sa javnošću državnih organa.

Ovo, već tradicionalno druženje prilika je da se na jednom mestu okupe svi oni koji su tokom godine na izmaku izveštavali o aktivnostima sistema odbrane.

Načelnik Uprave za odnose sa javnošću kapetan bojnog broda Petar Bošković zahvalio je ministru odbrane Aleksandru Vulinu i načelniku Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovniku Milanu Mojsiloviću, što su sa saradnicima i članovima kolegijuma prisustvovali večerašnjem novinarskom druženju.

Čestitajući okupljenima nastupajuće novogodišnje i božićne praznike, načelnik Uprave za odnose sa javnošću je istakao da zahvaljujući dobroj zajedničkoj saradnji ostavljamo još jednu uspešnu godinu za nama.

– Ova zabava je mala zahvalnost vama –novinarima, fotoreporterima i snimateljima što ste imali razumevanja prema nama, sistemu koji je dosta složen, ali i snažan – rekao je kapetan bojnog broda Bošković, ističući da je sistem odbrane uvek bio tu da odgovori na zahteve medija.

On je, takođe, zahvalio svima koji su, prateći aktivnosti sistema odbrane, profesionalno izveštavali, bez obzira na doba dana ili noći i vremenske uslove koje su često bili pravi izazov i izrazio uverenje da će se tako kvalitetna saradnja nastaviti i u buduće.
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
26.12.2018
mp4 (117,02 MB)
Obraćanje kapetana bojnog broda Petra Boškovića
26.12.2018
mp4 (161,36 MB)
Prijem