Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
05.01.2017.

Premijer Vučić primio pukovnika Zorana Stojiljkovića sa porodicom



Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u zgradi Vlade Srbije pukovnika Zorana Stojiljkovića, kome je, tom prilikom, zahvalio na predanom i odgovornom obavljanju dužnosti oficira Vojske Srbije, koji u svakom trenutku časno služi svojoj zemlji.

Premijer Vučić primio pukovnika Zorana Stojiljkovića sa porodicom 
Današnjem susretu sa trinaestočlanom porodicom Stojiljković prisustvovao je i ministar odbrane Zoran Đorđević.
 
Pukovnik Stojiljković, njegova supruga Manuela i njihovih devetoro, od ukupno jedanaestoro, dece bili su gosti predsednika Vlade, koji je ovu priliku iskoristio da im čestita Novu godinu i predstojeće božićne praznike i uruči prigodne poklone.
 
- Zahvalan sam pukovniku Stojiljkoviću, koji je učestvovao u ratnim dejstvima na prostoru bivše Jugoslavije i uvek je bio uz svoju državu i svoj narod, i imao sam tu čast da, uoči Badnjeg dana i Božića, provedem vreme sa njim i njegovom porodicom – istakao je premijer Vučić izražavajući nadu da će biti više takvih porodica u Srbiji, kojima ćemo moći da se ponosimo.
 Premijer Vučić primio pukovnika Zorana Stojiljkovića sa porodicom
Pukovnik Stojiljković je pilot i nastavnik je na Vojnoj akademiji, na Katedri operatike. Od jedanaestoro dece najstarija je dvadesetpetogodišnja Ana, a najmlađi četvorogodišnji Lazar.
 
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
05.01.2017
mp4 (142,49 MB)
Prijem