Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
27.12.2016.

Novogodišnji prijem Uprave za odnose sa javnošću



Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane organizovala je večeras, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, u Domu Vojske Srbije prijem za predstavnike medija i službi za odnose sa javnošću državnih organa.


Ovo, već tradicionalno druženje, prilika je da se na jednom mestu okupe svi oni koji su, tokom godine na izmaku, izveštavali o aktivnostima sistema odbrane. 

Svečanosti su prisustvovali ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa saradnicima i članovima kolegijuma.


Čestitajući gostima predstojeće novogodišnje i božićne praznike, načelnik Uprave za odnose sa javnošću kapetan bojnog broda Petar Bošković, osvrnuo se na godinu za nama i zahvalio na saradnji urednicima, novinarima, fotografima i snimateljima različitih medija, koji su, iako često to nije bilo nimalo lako, profesionalno izveštavali o sistemu odbrane. On je, takođe, zahvalio i na strpljenju i ukazao na značaj dvosmerne komunikacije koju ta Uprava neguje u svom radu.
 
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
27.12.2016
mp4 (40,24 MB)
Novogodišnji prijem Uprave za odnose sa javnošću