Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
26.12.2016.

Đorđević se upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Rusije



Ministar odbrane Zoran Đorđević upisao se danas u knjigu žalosti u Ambasadi Ruske Federacije u Beogradu, povodom pogibije putnika i članova posade ruskog vojnog aviona koji se srušio u Crnom moru, a u kojem je bilo i više od 60 članova čuvenog ruskog vojnog hora „Aleksandrov“.
 
„Prijatelji žive u našim srcima i kada nisu pored nas. Sećanje na naše vojnike, umetnike koji su otišli „tamo daleko“ ostaće zauvek!
 
U mislima smo sa Vama.
 
Neka Vam je večna slava!“, upisao je ministar Đorđević.
 

U ime Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, načelnik kapetan fregate Svetozar Vasileski i rukovodilac orkestra major Nikola Živković upisali su:
 
„Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ saoseća sa ruskim prijateljima u žalosti povodom tragične smrti ruskih vojnika, novinara i kolega umetnika ansambla „Aleksandrov“.
 
Povodom tragične pogibije umetnika Ansambla Ruskih oružanih snaga „Aleksandrov“, načelnik Umetničkog ansambla MO „Stanislav Binički“ kapetan fregate Vasileski uputio je telegram saučešća Nadeždi Huščenkovoj, direktorki Ruskog centra za nauku i kulturu u Beogradu.


 
photoFOTOGALERIJA