Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
04.11.2016.

Sastanak Delegacije Republike Srbije pri CISM



Sastanak Delegacije Republike Srbije pri CISM Redovni sastanak Delegacije Republike Srbije pri Međunarodnom savetu za vojne sportove (CISM), čijim radom je rukovodio šef Delegacije brigadni general Siniša Radović, održan je danas. Sastanku su prisustvovali članovi vojne reprezentacije Republike Srbije u maratonu koji su nedavno učestvovali na 48. svetskom vojnom prvenstvu u maratonu u Torinu, a koje je tokom sastanka pozdravio i ministar odbrane Zoran Đorđević, posebno čestitajući članicama ženske ekipe istorijski uspeh koji su postigle osvojivši treće mesto ekipno i bronzanu medalju na tom prvenstvu.
 
Na sastanku je razgovarano o sprovedenim i predstojećim individualnim i ekipnim pripremama vojnih maratonaca i planovima u narednom periodu, analizirane su realizovane aktivnosti Delegacije Republike Srbije pri CISM u 2016. godini, kao i aktivnosti iz programa CISM čija realizacija predstoji do kraja 2016. godine.
 
Takođe, usaglašene su aktivnosti iz programa CISM za 2017. godinu i analizirane dosadašnje pripreme za učešće pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na „3. svetskim zimskim vojnim igrama“ u Ruskoj Federaciji (Soči) naredne godine.
 
photoFOTOGALERIJA