Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
Tekst
25.09.2018.

Svečanost povodom Dana Umetničkog ansambla „Stanislav Binički”




Svečanost povodom Dana Umetničkog ansambla „Stanislav Binički” Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” proslavlja svoj dan i tim povodom sutra, 26. septembra sa početkom u 19 časova, organizuje svečanost na terasi Doma Vojske u Beogradu (u slučaju loših vremenskih uslova u Svečanoj sali), Braće Jugovića 19.

Na prijemu će biti uručene zahvalnice zaslužnim članovima Ansambla i institucijama koje su pomogle da Ansambl unapredi svoj rad, a u muzičkom delu programa učestvovaće Hor Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Old hat orkestar.

Pozivamo vas da, uz pozitivnu atmosferu i dobru muziku, budete deo našeg slavlja. Takođe, napominjemo da će novinarskim ekipama koje to budu želele biti omogućeno snimanje i fotografisanje. Molimo vas da potvrdite svoj dolazak.

Osoba za kontakt je Helena Milošević, 064/8795-883.

Dan Ansambla biće obeležen i sa dva besplatna koncerta 28. i 29. septembra, koje Ansambl realizuje u saradnji sa akademikom Ivanom Jevtićem, a na kojima će gosti biti prva truba francuske Erik Obijer i harfistkinja Nađa Dornik. Koncert će se 28. septembra u 20 časova održati u Atrijumu Narodnog muzeja u Beogradu, a 29. septembra u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, takođe sa početkom u 20 časova.