Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
11.04.2012.

OGLAS radi izdavanja u zakup poslovnih prostora putem prikupljanja pismenih ponuda



REPUBLIKA SRBIJA
MINISTARSTVO ODBRANE
VOJNOGRAĐEVINSKI CENTAR
„BEOGRAD,,
Beograd, Nemanjina broj 15

RASPISUJE OGLAS
RADI IZDAVANjA U ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA
PUTEM PRIKUPLjANjA PISMENIH PONUDA




USLOVI PRIJAVLjIVANjA:

Poslovni prostori se izdaju u postojećem “viđenom stanju“, bez prava zakupca na naknadne reklamacije.
Troškove dovođenja poslovnog prostora u upotrebno stanje snosi budući zakupac bez prava nadoknade.
Ponude se podnose isključivo poštom zaključno sa danom 09.05.2012. godine, koji je poslednji dozvoljeni datum poštanske overe.
Nepotpune i neblagovremene ponude neće biti uzete u razmatranje.
Učesnici nadmetanja dužni su da na ime troškova sprovođenja postupka javnog nadmetanja za svaki poslovni prostor za koji konkurišu, nepovratno uplate iznos od 5.000,00 dinara na tekući račun - Prihodi organa i organizacija Srbije br. 840-19540845-28, poziv na broj 1227423128762831, sa naznakom „ TROŠKOVI NADMETANjA“. Dokaz o uplati obavezno dostaviti uz ponudu.

Pravo učešća imaju sva zainteresovana lica koja ispunjavaju uslove oglasa.
Poslovni prostor se ne može dati u zakup licu koje ima neizmirene obaveze po osnovu zakupnine za poslovni prostor na kome je nosilac prava korišćenja MO-Vojnograđevinski centar „Beograd“.

Osim dokaza o uplati za troškove nadmetanja i iznosa zakupnine koji se nudi, uredna i potpuna pisana ponuda mora da sadrži sve podatke o podnosiocu ponude, i to:

a) za FIZIČKA LICA koja nemaju registrovanu radnju - ime i prezime, adresu stanovanja, fotokopiju lične karte i kontakt telefon;

b) za IMAOCE RADNjE – kopiju rešenja o upisu u registar kod nadležnog organa, kopiju ugovora o otvaranju i vođenju računa kod banke, kopiju potvrde o dodeljenom PIB, kopiju potvrde o izvršenom evidentiranju za PDV, ukoliko je u sistemu PDV, fotokopiju lične karte kao i kontakt telefon.

c) za PRAVNA LICA - naziv i sedište, kopiju rešenja o upisu u registar privrednih subjekata, kopiju ugovora o otvaranju i vođenju računa kod banke, kopiju potvrde o dodeljenom PIB, kopiju potvrde o izvršenom evidentiranju za PDV, ukoliko je u sistemu PDV, ime i prezime lica ovlašćenog za zastupanje (direktor) njegov potpis i pečat, kao i kontakt telefon.

- Ponuda mora da sadrži podatak o vrsti delatnosti koja će se obavljati u poslovnom prostoru.

Ponude se dostavljaju na adresu:
Vojnograđevinski centar ,,Beograd,, 11000 Beograd, Nemanjina br.15, preporučenom pošiljkom , u zatvorenoj koverti na kojoj je jasno označeno : PONUDA ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA POD REDNIM BROJEM __ NE OTVARAJ.
Ponuđena cena mora biti fiksno izražena u dinarima po 1m2 .
Ponuđena cena predstavlja cenu zakupa bez obračunatog PDV.¬

IZBOR NAJPOVOLjNIJEG PONUĐAČA

Postupak otvaranja pismenih ponuda sprovešće se komisijski.
Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene cene zakupa, kao i da ispunjava sve uslove ovog oglasa.
Ukoliko na oglas pristigne jedna ponuda, ista će se uzeti u razmatranje.
Rezultati nadmetanja biće istaknuti 22.05.2012. godine na oglasnoj tabli VGC „Beograd“, Nemanjina br.15 , Beograd i Milentija Popovića 23, blok 19a, Novi Beograd.
Učesnici oglasa biće pismeno obavešteni o izboru najpovoljnije ponude, u roku od 8 (osam) dana od dana donošenja odluke nadležnog organa o izboru najpovoljnijeg ponuđača.
Ukoliko ponuđač čija je ponuda proglašena najpovoljnijom , u roku od 8 dana od dana prijema poziva za zaključenje ugovora , ne potpiše ugovor, smatraće se da je odustao od zakupa.
Najpovoljniji ponuđač regulisaće međusobna prava i obaveze sa Republičkom Direkcijom za imovinu Republike Srbije, Beograd, ul. Gračanička br.8, ugovorom u zakupu na neodređeno vreme.
Pored zakupnine zakupac će biti u obavezi da plaća i sve komunalne troškove i zakonske poreske obaveze.

Informacije o oglasu mogu se dobiti na telefon: 011/2147-347, 011/2147-200, lokali 210 i 209 .

VGC „ BEOGRAD“