Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
04.12.2020

Sastanak državnog sekretara Živkovića sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu BastomDržavni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković sastao se danas u Beogradu sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Danetom Bastom.
 
Državni sekretar Živković pozdravio je prisutne u ime potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića i istakao ulogu i značaj sporta u izgradnji i vaspitanju ličnosti, kako pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, tako i mladih u Republici Srbiji.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu iskazao je spremnost za učešće u organizaciji zajedničkih pripremnih kampova, različitih kategorija sportskih takmičenja i učešće na vojnim i nevojnim takmičenjima, kao i da organizacijom promotivnih aktivnosti podrži razvoj i unapređenje sporta u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.
 
Današnji sastanak je prvi sastanak predstavnika Ministarstva odbrane i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a jedna od glavnih tema bila je uspostavljanje i razvoj saradnje na polju sporta između tih institucija i planiranje zajedničkih sportskih aktivnosti kao vida uzajamne podrške.
 
Sastanku su prisustvovali i šef Delegacije Srbije pri CISM brigadni general u penziji Siniša Radović i direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta Danijel Župić.
 
photoFOTOGALERIJA