Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
17.10.2019.

Besplatan ulazak na stadion “Rajko Mitić” za pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije




Rukovodstvo Fudbalskog kluba “Crvena Zvezda”, donelo je odluku da pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije omogući besplatan ulazak na stadion „Rajko Mitić“, za sve utakmice koje se igraju u okviru Kupa Srbije i Superlige Srbije.
 
Odluku je saopštio predsednik kluba Svetozar Mijailović, tokom posete predstavnika Generalštaba Vojske Srbije Fudbalskom klubu „Crvena zvezda“.
 
- Jedna veoma dobra svestrana saradnja sa pripadnicima Vojske Srbije. Ovom akcijom pružamo mogućnost pripadnicima Vojske Srbije da prisustvuju utakmicama koje naš klub ima. Sa druge strane, ova saradnja potvrđuje jedno opredeljenje našeg kluba kao društveno-odgovorne institucije u fudbalu da omogući bolje upoznavanje s onim što ona radi kroz raznovrsnost saradnje koju smo do sada imali - rekao je između ostalog predsednik Mijailović.
 
Pukovnik Dragan Mesarović načelnik Odeljenja za civilno-vojnu saradnju Generalštaba Vojske Srbije zahvalio je na ukazanom poštovanju, a posebno na ovakvoj odluci rukovodstva, izrazivši uverenje da će međusobna podrška u poslu kojim se bavimo biti najbolji podsticaj jačanju sportskog duha i patriotizma, kako kod fudbalera, tako i kod vojnika i starešina.
photoFOTOGALERIJA