Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
24.06.2019.

Obaveštenje



Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić otvoriće deveti sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2019“ sutra 25. juna, u 13 časova, u Hali 4 na Beogradskom sajmu.

Svečanom otvaranju najznačajnijeg sajma naoružanja i vojne opreme u Jugoistočnoj Evropi prisustvovaće i ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Pokrovitelj sajma „Partner 2019“ je Ministarstvo odbrane Republike Srbije, suorganizator JP „Jugoimport SDPR“, a izvršni organizator Beogradski sajam. Na sajmu će nastupiti 128 izlagača, 96 iz Srbije i 32 iz inostranstva.

Molimo vas da akreditacije za praćenje sutrašnjeg svečanog otvaranja pošaljete na mejl info@mod.gov.rs najkasnije do sutra 25. juna do 9 časova. Obrazac za akreditovanje možete preuzeti ovde.

Napominjemo da akreditacije poslate za praćenje sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2019“ važe i za sutrašnje otvaranje.

Potrebno je da medijske ekipe budu najkasnije do 12 časova na ulazu za predstavnike medija u Halu 1, gde će preuzeti akreditacije i pres materijal.

Sajam „Partner 2019“ održava se u halama 1 i 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Ulaz za predstavnike medija u Halu 1, naznačen je na mapi koju možete preuzeti ovde.

Mapu Hale 4, sa naznačenim mestom svečanog otvaranja i pres centrom, možete preuzeti ovde.

Osoba za kontakt je Jelena Lukjančenko (064/8874-202).