Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
10.10.2018

Poseta delegacije Ruske Federacije Sektoru za budžet i finansijeU Sektoru za budžet i finansije Ministarstva odbrane, od 9. do 12. oktobra,  održavaju se ekspertski razgovori sa predstavnicima Ministarstva odbrane Ruske Federacije u oblasti finansijskog poslovanja.

Delegaciju Ministarstva odbrane predvodi državni sekretar mr Bojan Jocić, a šestočlanu delegaciju Ministarstva odbrane Ruske Federacije predvodi Aleksej Valentinovič Čarkov, zamenik direktora Departmana za finansijsko obezbeđenje.

Državni sekretar Jocić istakao je na današnjem sastanku da je saradnja između dva ministarstva u oblasti finansiranja odbrane započeta 2016. godine, da se uspešno nastavlja na obostrano zadovoljstvo i izneo uverenje da će saradnja doprineti daljem razvoju ukupnih odnosa dve zemlje.
 
Teme razgovora biće razmena znanja i iskustava iz oblasti budžeta Ministarstva odbrane, finansiranja učešća pripadnika Vojske Srbije u mirovnim misijama, plata i drugih novčanih primanja i razvoja sistema finansijskog upravljanja i kontrole.
photoFOTOGALERIJA