Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
14.09.2018.

Čestitke ministra odbrane povodom dana Tehničke i Saobraćajne službe



ČESTITKA povodom  Dana Saobraćajne službe
 
Pripadnicima Saobraćajne službe čestitam 15.septembar – Dan službe.
 
Prethodni period obeležili ste kako uspešnom realizacijom postavljenih zadataka u organizaciji i realizaciji vojnog transporta ljudi i materijalnih sredstava, tako i bezbednim korišćenjem transportnih kapaciteta Vojske Srbije, čime potvrđujete da logistička podrška sistema odbrane nije održiva i funkcionalna bez aktivnog i punog angažovanja kako pripadnika vaše službe, tako i saobraćajnih sredstava.
 
Čestitam vam praznik, uz želju da i u narednom periodu razvijate svoju službu, profesionalno i odgovorno izvršavate postavljene zadatke  i na taj način dajete pun doprinos operativnoj i funkcionalnoj sposobnosti kako Vojske Srbije, tako i Ministarstva odbrane.


ČESTITKA povodom Dana Tehničke službe
 
Svim pripadnicima Tehničke službe upućujem srdačne čestitke povodom 15.septembra – Dana službe.
 
Nepunih trinaest decenija pripadnici tehničke službe Vojske Srbije uspešno održavaju i snabdevaju naoružanjem i vojnom opremom jedinice i ustanove Vojske Srbije.
 
U ratnim, ali i mirnodopskim vremenima, uspešno ste izvršavali zadatke iz svoje nadležnosti, idući u korak sa tehnološkim razvojem u svetu i prateći njegov uticaj na operativne sposobnosti Vojske Srbije.
 
Uveren da ćete i u narednom periodu profesionalno izvršavati postavljene zadatke i davati pun doprinos unapređenju vaše službe i logističke podrške sistema odbrane, čestitam vam praznik.