Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
15.06.2018.

Ministar Vulin: Ponosni smo na vas




Ministar odbrane Aleksandar Vulin i svi pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije čestitaju pripadnicima MUP i BIA na izvanrednom profesionalizmu i efikasnosti.

"Uprkos svim pritiscima, lažima, političkim napadima, ličnim uvredama i omalovažavanjima ministar Stefanović i direktor Gašić su dokazali da su vrhunski profesionalci koji rukovode posvećenim i vrednim ljudima", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitajući pripadnicima policije i BIA na brzoj reakciji u razotkrivanju svih detalja u slučaju novinara Stefana Cvetkovića.

"Lažovi koji su svoju mržnju odmah izlili na predsednika Vučića i svoju zavist na Stefanovića i Gašića, lažovi koji su uvredili svakog policajca i radnika BIA sada bi morali da nađu ljudskosti da se izvine, a oni koji su širili lažne vesti o vodi u Beogradu morali bi da odgovaraju. U ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije čestitam predsedniku Vučiću, potpredsedniku Stefanoviću i direktoru Gašiću, kao i svim pripadnicima MUP i BIA na izuzetnom znanju i posvećenosti. Ponosni smo na vas", izjavio je ministar Vulin.