Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
12.05.2018.

Čestitka ministra odbrane vojnoj futsal reprezentaciji



Ministar odrbane Aleksandar Vulin čestitao je uspeh vojnoj reprezentaciji Republike Srbije u futsalu povodom osvojenog prvog mesta na turniru „10. CISM futsal kup za mir“, koji je organizovan od 06. do 12. maja 2018. godine u Crnoj Gori.

&39;&39;Čestitam vojnoj futsal reprezentaciji Republike Srbije na osvojenom prvom mestu i zlatnoj medalji na turniru „10. CISM futsal kup za mir“, koji je održan u Kolašinu, u Crnoj Gori.
 
Na ovom takmičenju, a i na nekoliko proteklih, pokazali ste kako se na dostojanstven način prezentuje Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije i na pravi način afirmišu sportske vrednosti, koje na kraju doprinose i utiču na vojne sposobnosti kroz poruku našim pripadnicima da je bavljenje sportom izuzetno važno i da ne smeju da odustaju ni na jednom polju, ma koliko to bilo zahtevno i teško.
 
U želji da nastavite sa postizanjem ovakvih i po uspehu sličnih sportskih rezultata u narednom periodu, koji će doprineti daljem razvoju i ugledu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na domaćem i međunarodnom planu, još jednom vam srdačno čestitam i želim puno uspeha."