Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
13.02.2018

Informisanje stranih vojnih predstavnikaU Domu Garde “Topčider” danas je održano informisanje stranih vojnih predstavnika akreditovanih u Republici Srbiji o budžetu odbrane i projektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u 2018. godini, u organizaciji Sektora za budžet i finansije i Uprave za međunarodnu vojnu saradnju Ministarstva odbrane.
 
Dobrodošlicu prisutnima poželeo je državni sekretar Ministarstva odbrane Bojan Jocić koji je izneo spremnost Vlade Republike Srbije i Ministarstva odbrane da u narednom periodu nastave sa poboljšanjem životnog standarda zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije i opremanjem Vojske Srbije.
 
Prisutnima se obratio i načelnik Uprave za budžet Sektora za budžet i finansije pukovnik dr Milan Milunović, koji je prezentovao osnovne karakteristike budžeta odbrane za 2018. godinu, sa osvrtom na polazne osnove i smernice za pripremu i izradu budžeta. On je predstavio i programsku strukturu Ministarstva odbrane i odgovarao na postavljena pitanja starnih vojnih predstavnika.
 
photoFOTOGALERIJA