Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
14.11.2017.

Obeležen Dan VFC „Zastava film“



Vojnofilmski centar „Zastava film“ danas je obeležio 69. godišnjicu postojanja prigodnom svečanošću u svojim prostorijama na Košutnjaku. Ta ustanova na vezi Uprave za odnose sa javnošću između dva praznika, prema rečima zamenika direktora majora Nebojše Milosavljevića, postigla je značajne rezultete u domenu informativne i filmske delatnosti.



- U protekloj godini snimali smo u devet zemalja, na četiri kontinenta, uradili smo više od 550 video klipova za potrebe sajtova Ministartva odbrane i Vojske Srbije. Za emisiju „Dozvolite“ uradili smo 250 priloga, a započeli smo i dve nove specijalizovane TV emisije. Premijerno smo prikazali sedam filmova i pet promotivnih spotova – rekao je major Milosavljević naglasivši da su vozila te ustanove za godinu dana prešla više od 100.000 kilometara, što svedoči o broju angažovanja.
 
Major Milosavljević zahvalio je svim zaposlenima – rediteljima, snimateljima, montažerima i asistentima snimatelja na časnom, odgovornom i požrtvovanom radu, uvek uz snažan osećaj patriotizma i pripadnosti našoj ustanovi i našoj Vojsci.
 
Svečanosti su prisustvovali aktivni i penzionisani pripadnici VFC „Zastava film“, predstavnici Uprave za odnose sa javnošću te brojnih jedinica i ustanova Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa kojima je ustanova sarađivala tokom protekle godine.
 
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
14.11.2017
mp4 (188,69 MB)
Svečanost