Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
15.06.2017.

Prijem još 675 profesionalnih vojnika



Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina. Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života. 
 
Od januara 2017. godine 739 profesionalnih vojnika već je primljeno u radni odnos u Vojsku Srbije, zahvaljujući inicijativi koju je pokrenuo ministar odbrane Zoran Đorđević uz podršku Vlade Republike Srbije.

Adrese kasarni u kojima se podnose prijave, kao i sve podatke o uslovima konkursa i primerke izjava koje se podnose, možete preuzeti ovde.
videoVIDEOGALERIJA
16.06.2017
mp4 (40,43 MB)
Spot