Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстФотогалеријаВидеогалерија
27.10.2019.

Министар Вулин: Министарство одбране и Војска Србије брину о животним питањима својих припадника




Министар одбране Александар Вулин и заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић уручили су данас, у Великој ратној сали старог Генералштаба, кључеве од 22 стана активним и пензионисаним припадницима Министарства одбране и Војске Србије.

Након уручења кључева министар Вулин је рекао да Војска Србије брине о сваком свом припаднику и да је то што су данас 22 породице решиле једно од најважнијих животних питања, још једна потврда зашто је добро и важно бити уз Војску Србије.

- Врховни командант Војске Србије Александар Вучић покренуо је велики инвестициони циклус изградње станова за све припаднике безбедносних служби, а Војска Србије се труди да припадницима војске и њиховим породицама обезбеди и додатне повољности како би могле сигурније да живе. Свако ко веже своју судбину за Војску Србије мора да зна да сада поново постоји систем који ће бринути о њему и његовој породици - поручио је министар Вулин.

За припадника 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства мајора Казимира Исмаилија и његову породицу данас је важан дан. За доделу стана у Панчеву, у којем ће живети са супругом и двојицом синова, мајор Исмаили истиче да је захвалан Министарству одбране и Војсци Србије, јер је после 24 године службовања у Војсци Србије решио стамбено питање.

Припадник Специјалне бригаде заставник Раде Ристић не крије срећу што је постао власник стана у Панчеву, у граду у којем је на служби у Војсци Србије. Како истиче, стан се налази у насељу "Тамиш капија" и у њему ће живети са супругом.