Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстФотогалеријаВидеогалерија
16.05.2018.

Војни пензионери доделили највише признање министру Вулину




Министар одбране Александар Вулин присуствовао је данас у Дому Војске Србије у Нишу, свечаној академији поводом дванаест година постојања Удружења пензионисаних подофицира Србије у том граду.

На свечаности су први пут додељене плакете Удружења „за постигнути висок ниво сарадње“, и то министру одбране Александру Вулину, начелнику Генералштаба Војске Србије генералу Љубиши Диковићу и команданту Копнене војске генерал-потпуковнику Милосаву Симовићу.

Председник Градског одбора Ниш Милорад Петковић истакао је да је сарадња тог удружења с Министарством одбране изузетна.

- Посебно бих истакао одличну сарадњу с Командом Копнене војске, али и с нашом Војском уопште, која чини све што је у њеној ингеренцији да помогне својим старијим колегама.

На данашњој свечаности годишњицу је Удружењу, у име генерала Диковића, честитао и главни подофицир Војске Србије заставник 1. класе Милојко Милосављевић, а признања су додељена истакнутим члановима и појединцима који Удружењу помажу у раду.

Свечаности су присуствовали градоначелник Града Ниша Дарко Булатовић, припадници Министарства одбране и Војске Србије из нишког гарнизона, бројни чланови Удружења и грађани Ниша.