Министарство одбране Републике Србије
 
01.06.2016.

Министар Ђорђевић на снимању треће сезоне „Војне академије“



Министар Ђорђевић на снимању треће сезоне „Војне академије“Министар одбране Зоран Ђорђевић данас је на Војној академији посетио екипу која снима трећу сезону истоимене серије, која је претходне две сезоне привукла велику пажњу гледалаца.

Нову сезону серије, коју ће чинити 12 епизода, заједнички реализују Министарство одбране, Војска Србије, Радио-телевизија Србије и продукцијска кућа „НИРА“.

Снимање је почело 10. маја и у кругу Војне академије трајаће до 10. јуна, када екипа наставља снимање у „цивилству“.

У међувремену, снимаће се обука и тактичка вежба кадета на просторима Бубањ потока и Делиблатске пешчаре, а пред крај снимања у плану су сцене и кадрови авиона и хеликоптера на Аеродрому „Батајница“.

- Ако све буде ишло према плану, снимање ће бито завршено у првој половини августа – каже редитељ "Војне академије" Дејан Министар Ђорђевић на снимању треће сезоне „Војне академије“Зечевић, који истиче да је задовољан оним што је снимљено претходне три седмице и додаје да публика неће бити разочарана оним што следи у животу главних јунака серије.

- Нудимо много новог садржаја, пратимо јунаке у новим животним околностима, а имамо и нове кадете са својим животним причама - каже Зечевић и најављује многобројне обрте у причи.

Глумица Тијана Печенчић, која је сада млада поручница, не желећи да открива детаље најављује да ће лик кога игра имати многа искушења и прекретнице које ће морати да решава.

Стручни консултант на серији, потпуковник Жељко Нововић подсећа да је Војна академија за потребе снимања серије ангажовала 1053 људи те да је снимање досад завршено на 28 локација и да је преостало још осам.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
01.06.2016
На сету "Војна академија ~III~"
01.06.2016
Редитељ Дејан Зечевић
01.06.2016
Тијана Печенчић