Министарство одбране Републике Србије
 
14.05.2014.

Плакета Центра „Сава“ Управи за односе са јавношћу Министарства одбране




Свечаност поводом обележавања Дана Центра „Сава“ одржана је данас у холу Велике дворане тог највећег престоничког културног и конгресног центра.

Том приликом вршилац дужности директора Центра Драган Гргуревић уручио је начелнику Управе за односе са јавношћу пуковнику Петру Бошковићу плакету Центра „Сава“ за допринос културном развоју и дугогодишњу сарадњу у организацији изузетних уметничких догађаја, правих и трајних вредности у којима је значајан допринос готово увек давао Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“.

Изражавајући задовољство што је у прилици да се обрати у име Министарства одбране и Управе којом руководи, пуковник Бошковић је рекао да сви треба да уложе напор како би Сава центар засјао пуним сјајем истичући да је „довољно само једном бити гост овог феноменалног дома, па да заувек останете његов пријатељ“.

Међу осталим добитницима плакете били су и родоначелник панонске шансоне и краљ тамбурског евергрина Звонко Богдан и Константин Костјуков, врхунски балетски уметник и кореограф.


photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА

Get the Flash Player to see this player.



Обраћање пуковника Петра Бошковића | FLV
Свечаност | FLV