Министарство одбране Републике Србије
 
13.09.2013.

Министар одбране честитао празнике припадницима Министарства одбране и Војске Србије



Поводом Дана артиљерије, Дана безбедносне службе, Дана Војне полиције и Дана интендантске службе министар одбране Небојша Родић упутио је честитке припадницима Министарства одбране и Војске Србије.

Честитка поводом Дана артиљерије

Поводом 14. септембра – Дана артиљерије, свим припадницима рода артиљерије упућујем срдачне честитке.

Негујући традицију храбрих и поносних артиљераца Солунског фронта, готово један век постојања рода обележавате успешним извршавањем додељених задатака, дајући допринос даљем развоју и афирмацији вашег рода и Војске у целини.

Честитам вам празник у жељи да и у наредном периоду с једнаком преданошћу наставите рад на стручном оспособљавању ваших припадника и доприносите развоју Војске Србије и система одбране у целини.

Честитка поводом Дана безбедносне службе

Поводом 14. септембра – Дана безбедносне службе, свим припадницима службе упућујем срдачне честитке.

Професионалним и преданим извршавањем задатака успешно настављате традицију очувања безбедности и контраобавештајне функције у Војсци.

Упркос бројним искушењима у раду, током протекле године, потврдили сте способност и одлучност у супротстављању потенцијалним безбедносним претњама, и да сте достојни настављачи оснивача војних служби безбедности.

У жељи да с једнаким успехом решавате изазове који вам предстоје и задржите улогу једног од кључних чинилаца стабилности безбедносно-обавештајног система Републике Србије, честитам вам празник.

Честитка поводом Дана Војне полиције

Поводом 14. септембра – Дана Војне полиције, свим припадницима Војне полиције упућујем срдачне честитке.

Професионалним и одговорним приступом у обављању послова сузбијања криминалитета, контроле и одржавања војног реда и дисциплине, обезбеђења најзначајнијих војних објеката, регулисања и контроле војног путног саобраћаја и задатака противтерористичке заштите, дајете пун допринос безбедности Министарства одбране и Војске Србије и система одбране у целини.

Честитам вам празник, уверен да ће вам приоритет увек бити одржавање и унапређивање високог нивоа оспособљености ваших припадника и да ћете постизати значајне резултате у раду, као и у досадашњем периоду.

Честитка поводом Дана интендантске службе

Свим припадницима интендантске службе честитам 14. септембар – Дан службе.

Професионалним и одговорним радом на стварању и унапређењу услова за живот и рад припадника Министарства одбране и Војске Србије, свакодневно потврђујете значај интендантске службе у систему одбране.

Честитам вам празник са жељом да и у наредном периоду успешно извршавате постављене задатке.