Министарство одбране Републике Србије
 
16.04.2013.

Награде за најбоље научне радове



Свечаност поводом доделе награда за најбољи научноистраживачки пројекат, докторску дисертацију и магистарски рад у Министарству одбране и Војсци Србије и награде „Војно дело“ одржаће се сутра, 17. априла са почетком у 13 часова, у Дому Војске (Браће Југовића 19). Награде ће у име министра одбране уручити помоћник министра за политику одбране Мирослав Јовановић.

За најбољи научноистраживачки пројекат у МО и ВС у протеклој години изабран је „Прогностички и предиктивни значај генетских и епигенетских промена у солидним туморима“, којим је руководио др Звонко Магић из Војномедецинске академије. Најбоља докторска дисертација је „Истраживање метода корекције трајекторија пројектила у функцији од повећања њиховог домета и прецизности“ мајора др Бојана Павковића из Војнотехничког института, док је најбољи магистарски рад „Управљање сигурносним елементом у системима заснованим на NFC технологији“ капетана мр Борка Лепојевића из Управе за односе са јавношћу.

Молимо вас да акредитације за новинарске екипе доставите сутра, 17. априла до 12 часова, на ~e-mail info@mod.gov.rs~ или факс 3203-466.

Особа за контакт је Хелена Милошевић, 064/8329-207.