Министарство одбране Републике Србије
 
09.03.2012.

Донација Центру за самостално учење енглеског језика



Изасланици одбрана Сједињених Америчких Држава, краљевина Норвешке, Данске, Шведске, Холандије и Велике Британије и директор Британског савета у Београду посетили су данас Центар за самостално учење енглеског језика Управе за обуку и доктрину Генералштаба у Београду.

Приликом посете, изасланик одбране Сједињених Америчких Држава пуковник Пол Броцен уручио је представницима Центра књиге, часописе, магазине и новине на енглеском језику. Донирани материјал користиће се за методско-стручну припрему наставника енглеског језика за усвајање нових метода учења.

Центар за самостално учење енглеског језика је мултимедијални кабинет са компјутерском, дигиталном видео и аудио опремом, најсавременијим софтверима за учење енглеског језика, библиотеком књига, као и сталном интернет конекцијом за посету сајтовима посебно дизајнираним за учење општег и војног енглеског језика.

У наредном периоду планирана је модернизација Центра за самостално учење енглеског језика. Употреба савремених технологија и софтверских платформи обезбедиће ефикасност и размену наставног процеса и наставног материјала и тестова међусобном комуникацијом 14 сличних центара у гарнизонима ВС.