Министарство одбране Републике Србије
 
09.02.2012.

Посета делегације Министарства одбране Секретаријату за саобраћај



Припадници Саобраћајне службе јединица и установа Министарства одбране и Војске Србије из гарнизона Београд посетили су Секретаријат за саобраћај Градске управе Београда.

Помоћник секретара за техничко регулисање саобраћаја, дипл. инж. Слободан Лежаић, са сарадницима, упознао је представнике МО и ВС са местом и улогом Секретаријата у саобраћајном систему града, организационом структуром, надлежностима и пословима, као и безбедношћу и проблемима регулисања саобраћаја у Београду.

Представници МО и ВС обишли су Центар за управљање саобраћајем где их је координатор за техничко регулисање саобраћаја дипл. инж. Чедомир Вукашиновић упознао са системима за управљање саобраћајем.

На крају посете шеф Одсека за транспорт и транспортна средства, пуковник доц. др Жељко Ранковић, дипл. инж, захвалио је на пријему истакавши досадашњу добру сарадњу Министарства одбране и Секретаријата за саобраћај. Он је изразио наду да ће се таква сарадња наставити и у будућности.

Стручну посету Секретаријату за саобраћај организовао је Одсек за транспорт и транспортна средства Управе за општу логистику Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране.