Министарство одбране Републике Србије
 
12.05.2021.

Честиткe министра одбране поводом рамазанског Бајрама



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је Реис ул улеми Исламске заједнице Србије др Сеаду ефендији Насуфовићу поводом рамазанског Бајрама честитку у којој се каже:

„Поштовани Реис ул улема,

Поводом рамазанског Бајрама, Вама, свим верским службеницима и верницима Исламске заједнице Србије у име Министарства одбране и Војске Србије и у своје лично име упућујем срдачне честитке, са жељом да ове благдане проведете у миру и благостању.

Нека ваше молитве и одрицања током протеклог месеца поста буду импулс изградњи још чвршћег пријатељства и слоге у нашој заједничкој борби против корона вируса и даљем напретку наше Србије.

БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН“


Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је Србијанском Муфтији Исламске заједнице Србије др Абдулаху ефендији Нуману поводом рамазанског Бајрама честитку у којој се каже:

„Уважени Муфтија,

Поводом рамазанског Бајрама, Вама, свим верским службеницима и верницима Исламске заједнице Србије у име Министарства одбране и Војске Србије и у своје лично име упућујем срдачне честитке, са жељом да овај празник проведете у миру, радости, заједништву и благостању.

Нека ваше молитве и одрицања током протеклог месеца поста буду темељ у изградњи још чвршћег пријатељства, разумевања и слоге међу људима у нашој отаџбини.

БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН“


Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је припадницима Министарства одбране и Војске Србије исламске вероисповести поводом рамазанског Бајрама честитку у којој се каже:

„Поводом великог исламског празника рамазанског Бајрама, свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије који славе овај празник упућујем искрене честитке.

Вама и вашим породицама желим од срца да овај празник проведете у миру, радости, духовном благостању и сваком истинском добру.

БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН“


Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је Муфтији београдском и главном војном имаму Војске Србије мајору Мустафи ефендији Јусуфспахићу  поводом рамазанског Бајрама честитку у којој се каже:

„Поштовани господине Муфтија,

Поводом великог исламског празника рамазанског Бајрама, Вама и свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије који славе овај празник упућујем најискреније честитке.

И у овој години, која ће остати упамћена по пандемији, упућени смо једни на друге, уједињени у стрпљењу и истрајности, зато нека нас, као и до сада, у свим животним искушењима, води љубав и радост, узајамно поштовање и разумевање, истинољубивост и праведност.

Са жељом да и овај Бајрам дочекате у добром здрављу и срећи окружени Вашом породицом и пријатељима, још једном упућујем искрене честитке.

БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН“