Министарство одбране Републике Србије
 
20.02.2020.

Потписан Споразум о сарадњи са Високом струковном школом за предузетништво




У Управи за традицију, стандард и ветеране данас је потписан Споразум о сарадњи између Министарства одбране Републике Србије и Високе струковне школе за предузетништво из Београда.

Споразум је у име Министарства одбране потписао начелник Управе за традицију, стандард и ветеране пуковник Душко Шљиванчанин, а у име Високе струковне школе за предузетништво професор др Владимир Маринковић.

Споразумом је предвиђено да се запосленима у Министарству одбране и Војсци Србије као и члановима њихових породица, омогући студирање по повољнијим условима на свим студијским програмима. Повољнији услови односе се на ниже износе школарина на основним и специјалистичким струковним студијама, уз могућност плаћања на рате.

Пуковник Шљиванчанин, у име министра одбране Александра Вулина, захвалио је професору др Владимиру Маринковићу и његовим сарадницима што су на овакав начин подржали напоре Министарства одбране да својим запосленима побољшају животни стандард.

Др Владимир Маринковић изразио је захвалност због сарадње са Министарством одбране, истичући да је она у обостраном интересу.

Споразум са том високошколском установом још један је у низу споразума који се потписују у оквиру унапређења стандарда запослених у Министарству одбране и Војсци Србије. Током 2019. године потписана су 22 уговора са привредним, образовним и туристичким установима, а тренутно су на снази 73 уговора и споразума о сарадњи.
photoФОТОГАЛЕРИЈА