Министарство одбране Републике Србије
 
11.11.2019.

Честитке министра одбране поводом војних празника




Честитка поводом Дана Војне болнице Нови Сад

Колективу Војне болнице Нови Сад честитам 11. новембар – Дан Војне болнице

Настављајући традицију дугу читав век, дали сте значајан допринос заштити здравља професионалних војних лица, чланова њихових породица, војника на добровољном служењу војног рока, ученика, кадета, лица на стручном оспособљавању и војним дужностима у Министарству одбране и Војсци Србије.

Уверен да ћете и у наредном периоду остваривати запажене резултате у области превентивне медицине и пружати опште медицинске и специјалистичке услуге и на тај начин представљату спону са војномедицинским установама секундарне и терцијарне заштите, честитам вам јубилеј.

Честитка поводом Дана јединица за електронска дејства

Припадницима јединица за електронска дејства упућујем срдачне честитке поводом 11.новембра- Дана рода.

На данашњи дан пре више од седам деценија, формирана је прва јединица за радио-извиђање и противелектронска дејства у Нишу.

Редовним испуњавањем задатака, упркос сложеним условима у којима раде, у овој години ваши припадници постигли су значајне резултате на осавремењивању система за елекронска дејства и повећали ниво оперативних способности Војске Србије.

Честитам вам празник, уверен да ћете остати поуздан ослонац стабилности система одбране и  наставити да постижете значајне резултате у извршавању наменских задатака.