Министарство одбране Републике Србије
 
17.10.2019.

Бесплатан улазак на стадион “Рајко Митић” за припаднике Министарства одбране и Војске Србије




Руководство Фудбалског клуба “Црвена Звезда”, донело је одлуку да припадницима Министарства одбране и Војске Србије омогући бесплатан улазак на стадион „Рајко Митић“, за све утакмице које се играју у оквиру Купа Србије и Суперлиге Србије.
 
Одлуку је саопштио председник клуба Светозар Мијаиловић, током посете представника Генералштаба Војске Србије Фудбалском клубу „Црвена звезда“.
 
- Једна веома добра свестрана сарадња са припадницима Војске Србије. Овом акцијом пружамо могућност припадницима Војске Србије да присуствују утакмицама које наш клуб има. Са друге стране, ова сарадња потврђује једно опредељење нашег клуба као друштвено-одговорне институције у фудбалу да омогући боље упознавање с оним што она ради кроз разноврсност сарадње коју смо до сада имали - рекао је између осталог председник Мијаиловић.
 
Пуковник Драган Месаровић начелник Одељења за цивилно-војну сарадњу Генералштаба Војске Србије захвалио је на указаном поштовању, а посебно на оваквој одлуци руководства, изразивши уверење да ће међусобна подршка у послу којим се бавимо бити најбољи подстицај јачању спортског духа и патриотизма, како код фудбалера, тако и код војника и старешина.
photoФОТОГАЛЕРИЈА