Министарство одбране Републике Србије
 
26.12.2018.

Новогодишњи пријем Управе за односе са јавношћу




Управа за односе са јавношћу Министарства одбране организовала је вечерас, поводом новогодишњих и божићних празника, у Дому Војске Србије, пријем за представнике медија и служби за односе са јавношћу државних органа.

Ово, већ традиционално дружење прилика је да се на једном месту окупе сви они који су током године на измаку извештавали о активностима система одбране.

Начелник Управе за односе са јавношћу капетан бојног брода Петар Бошковић захвалио је министру одбране Александру Вулину и начелнику Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковнику Милану Мојсиловићу, што су са сарадницима и члановима колегијума присуствовали вечерашњем новинарском дружењу.

Честитајући окупљенима наступајуће новогодишње и божићне празнике, начелник Управе за односе са јавношћу је истакао да захваљујући доброј заједничкој сарадњи остављамо још једну успешну годину за нама.

– Ова забава је мала захвалност вама –новинарима, фоторепортерима и сниматељима што сте имали разумевања према нама, систему који је доста сложен, али и снажан – рекао је капетан бојног брода Бошковић, истичући да је систем одбране увек био ту да одговори на захтеве медија.

Он је, такође, захвалио свима који су, пратећи активности система одбране, професионално извештавали, без обзира на доба дана или ноћи и временске услове које су често били прави изазов и изразио уверење да ће се тако квалитетна сарадња наставити и у будуће.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
26.12.2018
mp4 (117,02 MB)
Обраћање капетана бојног брода Петра Бошковића
26.12.2018
mp4 (161,36 MB)
Пријем