Министарство одбране Републике Србије
 
25.09.2018.

Свечаност поводом Дана Уметничког ансамбла „Станислав Бинички”




Свечаност поводом Дана Уметничког ансамбла „Станислав Бинички” Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички” прославља свој дан и тим поводом сутра, 26. септембра са почетком у 19 часова, организује свечаност на тераси Дома Војске у Београду (у случају лоших временских услова у Свечаној сали), Браће Југовића 19.

На пријему ће бити уручене захвалнице заслужним члановима Ансамбла и институцијама које су помогле да Ансамбл унапреди свој рад, а у музичком делу програма учествоваће Хор Министарства одбране и Војске Србије и Оld hat оркестар.

Позивамо вас да, уз позитивну атмосферу и добру музику, будете део нашег славља. Такође, напомињемо да ће новинарским екипама које то буду желеле бити омогућено снимање и фотографисање. Молимо вас да потврдите свој долазак.

Особа за контакт је Хелена Милошевић, 064/8795-883.

Дан Ансамбла биће обележен и са два бесплатна концерта 28. и 29. септембра, које Ансамбл реализује у сарадњи са академиком Иваном Јевтићем, а на којима ће гости бити прва труба француске Ерик Обијер и харфисткиња Нађа Дорник. Концерт ће се 28. септембра у 20 часова одржати у Атријуму Народног музеја у Београду, а 29. септембра у Галерији Матице српске у Новом Саду, такође са почетком у 20 часова.