Министарство одбране Републике Србије
 
28.08.2018.

Састанак министра одбране са представницима војних пензионера



Министар одбране Александар Вулин састао се данас са представницима војних пензионера, које је предводио председник Удружења војних пензионера Србије генерал-потпуковник у пензији Љубомир Драгањац.

Министар Вулин је, том приликом истакао да Министарство одбране и Војска Србије континуирано улажу напоре да се положај војних пензионера унапреди, додајући да се интензивно ради на поновном успостављању система где ће се о припадницима војске бринути од почетка до краја војничке каријере, али и након тога.
Представник Удружења војних пензионера Љубомир Драгањац изразио је задовољство бригом Министарства одбране и Војске Србије за статус војних пензионера. У име Удружења, он се позитивно изразио и о променама у Министарству одбране и Војсци Србије по питању побољшања материјалног положаја и о стамбеном збрињавању активних и пензионисаних припадника војске, као и о конкретним мерама на опремању наше војске новим сиситемима наоружања и војне опреме.

Он је, такође, похвалио акцију систематских прегледа за војне пензионере, коју су први пут организовани овог месеца, додајући да радује најава да ће се такве акције наставити и убудуће.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
28.08.2018
mp4 (33,2 MB)
Састанак