Министарство одбране Републике Србије
 
21.06.2018.

Делегација Министарства одбране БиХ у Управи за општу логистику



Трочлана делегација Министарства одбране Босне и Херцеговине, на челу са шефом Одсека за грађевину и инфраструктуру Сектора за набавку и логистику Министарства одбране БиХ, посетила је Управу за општу логистику Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране Републике Србије и са представницима те управе, на челу са шефом Одсека за безбедност и здравље на раду, заштиту животне средине и заштиту од пожара и експлозије, 20. и 21. јуна водила билатералне разговоре у области заштите животне средине и заштите од пожара.
Током састанка разговарало се о нормативној уређености области заштите животне средине и заштите од пожара, организацији тих области у оба министарства, уз размену искустава и презентовање примера добре праксе на обе стране.

Делегација БиХ је у оквиру дводневне посете обишла и Војнотехнички институт, где се упознала са начином планирања, организовања и контроле заштите животне средине и заштите од пожара у тој установи, уз практичан приказ спровођења прописаних мера у тим областима.