Министарство одбране Републике Србије
 
15.06.2018.

Министар Вулин: Поносни смо на вас




Министар одбране Александар Вулин и сви припадници Министарства одбране и Војске Србије честитају припадницима МУП и БИА на изванредном професионализму и ефикасности.

"Упркос свим притисцима, лажима, политичким нападима, личним увредама и омаловажавањима, министар Стефановић и директор Гашић су доказали да су врхунски професионалци који руководе посвећеним и вредним људима", изјавио је министар одбране Александар Вулин честитајући припадницима полиције и БИА на брзој реакцији у разоткривању свих детаља у случају новинара Стефана Цветковића.

"Лажови који су своју мржњу одмах излили на председника Вучића и своју завист на Стефановића и Гашића, лажови који су увредили сваког полицајца и радника БИА сада би морали да нађу људскости да се извине, а они који су ширили лажне вести о води у Београду морали би да одговарају. У име свих припадника Министарства одбране и Војске Србије честитам председнику Вучићу, потпредседнику Стефановићу и директору Гашићу, као и свим припадницима МУП и БИА на изузетном знању и посвећености. Поносни смо на вас", изјавио је министар Вулин.