Министарство одбране Републике Србије
 
13.06.2018

Министру Вулину највише признање генерала и адмирала
Министар одбране Александар Вулин присуствовао је данас Свечаној седници Клуба генерала и адмирала Србије, у Дому Војске Србије, где му је уручена Медаља српских генерала.Уз речи захвалности министар Вулин је нагласио да признање вреди онолико колико вреди онај који га додељује, „а када је из ваших руку онда долази од људи који су створили, стварали, који су чинили и бранили“, а који су и данас, додао је Вулин, у строју одбране земље јер су томе посветили читав живот.

- Признање долази од људи који су од наше војске у најтежим временима направили име за углед. Са искреним поносом и задовољством сваки пут се сретнем са вама, јер сваки пут одем богатији за знање, искуство, за оно што је неопходно и овој генерацији и овој војсци – истакао је министар Вулин примајући признање.Председник Скупштине Клуба генерал Миломир Миладиновић истакао је да су чланови Клуба блиски послу којим су се бавили. „Блиски смо нашој војсци, јер чланови нашег клуба веома добро разумеју темеље војне науке и војне струке“, нагласио је председник Миладиновић.

На данашњој Свечаној седници уручена су признања у знак захвалности за сарадњу, а међу добитницима су и директор Војне штампарије потпуковник Ђоле Коцка и припадник Управе за односе са јавношћу потпуковник Вељко Бућковић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
13.06.2018
mp4 (157,62 MB)
Министар Вулин
13.06.2018
mp4 (87,7 MB)
Додела признања
13.06.2018
mp4 (73,67 MB)
Свечана седница