Министарство одбране Републике Србије
 
12.05.2018.

Честитка министра одбране војној футсал репрезентацији



Министар одрбане Александар Вулин честитао је успех војној репрезентацији Републике Србије у футсалу поводом освојеног првог места на турниру „10. CISM футсал куп за мир“, који је организован од 6. до 12. маја 2018. године у Црној Гори.

''Честитам војној футсал репрезентацији Републике Србије на освојеном првом месту и златној медаљи на турниру „10. CISM футсал куп за мир“, који је одржан у Колашину, у Црној Гори.
 
На овом такмичењу, а и на неколико протеклих, показали сте како се на достојанствен начин презентује Министарство одбране и Војска Србије и на прави начин афирмишу спортске вредности, које на крају доприносе и утичу на војне способности кроз поруку нашим припадницима да је бављење спортом изузетно важно и да не смеју да одустају ни на једном пољу, ма колико то било захтевно и тешко.
 
У жељи да наставите са постизањем оваквих и по успеху сличних спортских резултата у наредном периоду, који ће допринети даљем развоју и угледу Министарства одбране и Војске Србије на домаћем и међународном плану, још једном вам срдачно честитам и желим пуно успеха."