Министарство одбране Републике Србије
 
21.04.2018.

Честитка припадницима Војске Србије поводом успеха на Београдском маратону




Поводом успеха који су поручник Невена Јовановић из Батаљона Војне полиције специјалне намене „Кобре" и потпуковник Ненад Милосављевић из Управа за обуку и доктрину (Ј-7) Генералштаба Војске Србије постигли на 31. Београдском маратону, министар одбране Александар Вулин упутио им је честитку у којој каже:

„Драга Невена и Ненаде, поносан сам на ваш успех и резултат који ни ове године није изостао када је реч о припадницима Војске Србије. Верујте да нисам изненађен, јер сам од припадника Војске Србије навикао на истрајност, упорност, храброст и спремност на борбу и неодустајање у свим ситуацијама.

Једнако сам поносан и на све остале припаднике Министарства одбране и Војске Србиjе који су се и ове године у великом броју одазвали том  спортском изазову и истрчали полумаратон или маратон. Вама честитам треће место у полумаратону и маратону у своје и у име свих припадника Министарства одбране и Војске Србије, желим вам да и даље побеђујете све изазове које пред вас доноси како професионална каријера, тако и  спортски и приватни живот.

Свако добро!“