Министарство одбране Републике Србије
 
13.02.2018

Информисање страних војних представникаУ Дому Гарде “Топчидер” данас је одржано информисање страних војних представника акредитованих у Републици Србији о буџету одбране и пројектима Министарства одбране и Војске Србије у 2018. години, у организацији Сектора за буџет и финансије и Управе за међународну војну сарадњу Министарства одбране.
 
Добродошлицу присутнима пожелео је државни секретар Министарства одбране Бојан Јоцић који је изнео спремност Владе Републике Србије и Министарства одбране да у наредном периоду наставе са побољшањем животног стандарда запослених у Министарству одбране и Војсци Србије и опремањем Војске Србије.
 
Присутнима се обратио и начелник Управе за буџет Сектора за буџет и финансије пуковник др Милан Милуновић, који је презентовао основне карактеристике буџета одбране за 2018. годину, са освртом на полазне основе и смернице за припрему и израду буџета. Он је представио и програмску структуру Министарства одбране и одговарао на постављена питања старних војних представника.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА