Министарство одбране Републике Србије
 
14.01.2018.

Година вредна понављања



Свима који ноћас славе православну Нову годину, који се радују почетку Нове године на данашњи дан, у име свих припадника Министарства одбране и Војске Србије желим да честитам Нову годину, да им пожелим много здравља и среће, да им пожелим годину која ће бити вредна понављања, годину мира, годину рада, годину успешне, стабилне Србије, годину у којој ће нам се деца рађати, годину у којој ћемо сви ми бити успешнији и бољи.

Ова година, која ће обележити рад и развој, мора бити година у којој ћемо сви више мислити једни на друге. Зато ове ноћи желим посебно све најбоље за наступајућу православну Нову годину Србима који живе ван Србије, онима који далеко од Србије, можда још гласније и са више емоција славе ову ноћ, као део нашег колективног ентитета, наше националне припадности, као нешто што нас чини тако посебним и тако јединственим. Истовремено, поздрављам и желим срећну православну Нову годину свим Србима на простору Косова и Метохије, желим да знају да бринемо и мислимо о њима, да никада нису сами и да је њихова држава увек ту.

Срећну православну Нову годину желим и свим Србима у Републици Српској и поручујем им да је њихова Србија увек ту за њих. Желим да ову ноћ, коју славимо баш ми, Срби, поделимо и с онима који живе с нама, да знају колика је доброта и колика је благодет живети у различитостима и бити тако поносан на оно што нас чини посебним и јединственим. Свима који долазак Нове године прослављају вечерас желим сваку срећу и успех, рекао је министар одбране Александар Вулин обилазећи Војни медицински центар Хитне помоћи.       
 
       
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
14.01.2018
mp4 (198,48 MB)
Честитка министра Вулина