Министарство одбране Републике Србије
 
14.11.2017.

Обележен Дан ВФЦ „Застава филм“



Војнофилмски центар „Застава филм“ данас је обележио 69. годишњицу постојања пригодном свечаношћу у својим просторијама на Кошутњаку. Та установа на вези Управе за односе са јавношћу између два празника, према речима заменика директора мајора Небојше Милосављевића, постигла је значајне резултете у домену информативне и филмске делатности.



- У протеклој години снимали смо у девет земаља, на четири континента, урадили смо више од 550 видео клипова за потребе сајтова Министартва одбране и Војске Србије. За емисију „Дозволите“ урадили смо 250 прилога, а започели смо и две нове специјализоване ТВ емисије. Премијерно смо приказали седам филмова и пет промотивних спотова – рекао је мајор Милосављевић нагласивши да су возила те установе за годину дана прешла више од 100.000 километара, што сведочи о броју ангажовања.
 
Мајор Милосављевић захвалио је свим запосленима – редитељима, сниматељима, монтажерима и асистентима сниматеља на часном, одговорном и пожртвованом раду, увек уз снажан осећај патриотизма и припадности нашој установи и нашој Војсци.
 
Свечаности су присуствовали активни и пензионисани припадници ВФЦ „Застава филм“, представници Управе за односе са јавношћу те бројних јединица и установа Министарства одбране и Војске Србије са којима је установа сарађивала током протекле године.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
14.11.2017
mp4 (188,69 MB)
Свечаност