Министарство одбране Републике Србије
 
07.07.2017.

Хуманост као инспирација




Министар одбране Александар Вулин сусрео се данас са мотивационим говорником и хуманистом Ником Вујичићем, који борави у посети Србији.

У срдачном разговору, Вујичић је упознао министра Вулина са идејом покретања организације која би помагала борачким организацијама, по сличном узору на ону која је претходно формирана у Сједињеним Америчким Државама. О детаљима будуће сарадње разговарало би се у септембру, током следеће посете Ника Вујичића Србији.

- Ваш рад и Ваши говори о духовности, љубави, нади и опраштању, инспирација су свима, рекао је Вулин у разговору и нагласио да је Министарство одбране отворено за сарадњу у циљу побољшања положаја борачке популације.

Истичући тешку прошлост Србије и целог региона, министар Вулин је нагласио да је то прва иницијатива која долази из иностранства која би не само помогла нашим борцима, већ и утицала на предрасуде које о нашој војсци постоје.

Током састанка, Вујичић је упознао министра одбране о разговору са председником Александром Вучићем о обогаћивању програма за образовање деце и истакао да жели чешће да борави у Србији и да ради на помоћи нашој земљи. 
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
07.07.2017
mp4 (35,01 MB)
Састанак