Министарство одбране Републике Србије
 
05.01.2017.

Премијер Вучић примио пуковника Зорана Стојиљковића са породицом



Председник Владе Републике Србије Александар Вучић примио је данас у згради Владе Србије пуковника Зорана Стојиљковића коме је, том приликом, захвалио на преданом и одговорном обављању дужности официра Војске Србије, који у сваком тренутку часно служи својој земљи.

Премијер Вучић примио пуковника Зорана Стојиљковића са породицом 
Данашњем сусрету са тринаесточланом породицом Стојиљковић присуствовао је и министар одбране Зоран Ђорђевић.
 
Пуковник Стојиљковић, његова супруга Мануела и њихових деветоро, од укупно једанаесторо, деце били су гости председника Владе, који је ову прилику искористио да им честита Нову годину и предстојеће божићне празнике и уручи пригодне поклоне.
 
- Захвалан сам пуковнику Стојиљковићу, који је учествовао у ратним дејствима на простору бивше Југославије и увек је био уз своју државу и свој народ, и имао сам ту част да, уочи Бадњег дана и Божића, проведем време са њим и његовом породицом – истакао је премијер Вучић изражавајући наду да ће бити више таквих породица у Србији, којима ћемо моћи да се поносимо.
 Премијер Вучић примио пуковника Зорана Стојиљковића са породицом

Пуковник Стојиљковић је пилот и наставник је на Војној академији, на Катедри оператике. Од једанаесторо деце најстарија је двадесетпетогодишња Ана, а најмлађи четворогодишњи Лазар.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
05.01.2017
mp4 (142,49 MB)
Пријем