Министарство одбране Републике Србије
 
01.01.2017.

Министар одбране и начелник Генералштаба са припадницима Војске Србије у КЗБ



Министар одбране Зоран Ђорђевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић дочекали су нову 2017. годину са припадницима Војске Србије који су ангажовани у Копненој зони безбедности.


Министар Ђорђевић провео је новогодишњу ноћ на бази Голема чука. Том приликом, о стању и активностима на бази реферисао је заменик команданта Копнене војске генерал-мајор Желимир Глишовић, а након кратког обиласка министар је разговарао и са командантом снага у Копненој зони безбедности пуковником Слађаном Стаменковићем и командиром базе мајором Предрагом Радуновићем.

У разговору са припадницима Војске, министар је предочио новине везане за систем одбране које ће обележити годину пред нама, посебно се осврнувши на промене везане за подофицирски кор, статус професионалних војника, као и на статусна питања.

Честитајући Нову годину у првим минутима 2017. године, министар Ђорђевић је окупљеним припадницима пожелео много успеха, среће и здравља у наредној години.


Уз исте новогодишње жеље, генерал Глишовић је такође изразио захвалност министру одбране у име свих припадника Војске Србије ангажованих на тој бази у Копненој зони безбедности који новогодишње празнике проводе далеко од својих породица.

Начелник Генералштаба Војске Србије провео је новогодишњу ноћ са припадницима Војске Србије на бази Источни Мојстир у Копненој зони безбедности. Генерал Диковић је свим припадницима Војске Србије у тој бази пожелео много среће и здравља у 2017. години.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
01.01.2017
mp4 (85,14 MB)
Покривалица