Министарство одбране Републике Србије
 
28.12.2016.

Деда Мраз и Добра вила на аеродрому Батајница



Деда Мраз и Добра вила на аеродрому Батајница

Авион „антонов 26“ из састава 138. транспортне авијацијске ескадриле довезао је данас, тачно у 9.30, Деда Мраза на стајанку батајничког аеродрома где су га дочекали малишани из обреновачког СОС „Дечијег села“, Дома за децу и омладину „Споменак“ из Панчева, деца из породица са више деце из Београда као и глумица Тамара Томановић као Добра вила. У улози Деда Мраза био је заставник Горан Крајиновић.

Уследило је упознавање деце са Деда Мразом који је за први сусрет спремио слаткише, а затим су најмлађи посетиоци аеродрома имали прилике да уђу у авион и да се друже са посадом ваздухоплова који им је довезао омиљеног јунака.
 
Деда Мраз и Добра вила на аеродрому Батајница

У војничком ресторану 204. ваздухопловне бригаде уприличена је и подела новогодишњих пакетића прве студентске хуманитарне фондације „Осмех на дар“. У прикупљању слаткиша, играчака и школског прибора за своје вршњаке учествовала су и деца спортисти из спортског удружења „Света Србија“ из Београда који су уз припаднике 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије били домаћини својим вршњацима из наведених институција за децу и омладину.
 
Акцију, која се спроводи пету годину за редом, подржали су и припадници Клинике за анестезиологију и интензивну терапију ВМА. 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
28.12.2016
mp4 (84,03 MB)
Дедамразијада