Министарство одбране Републике Србије
 
 
16.04.2021
ТекстФотогалеријаВидеогалерија
Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас решења о пријему у професионалну војну службу на неодређено време у Војнотехничком институту за 70 новозапослених, међу којима је највише младих истраживача. Стефановић им се том приликом захвалио што су одабрали да раде за своју земљу и њен ...
Све спремно за завршни дан вежбе „Одговор 2021“
Почасна артиљеријска паљба поводом Дана Београда
Уручени кључеви од станова припадницима снага безбедности у Новом Саду
 

Најаве


16.04.2021
Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић присуствоваће у суботу 17. априла 2021. године завршници Здружене тактичке вежбе са бојевим гађањем „Одговор 2021“, коју заједно реализују јединице Војске Србије и Полиције.
 
Вежби ће присуствовати и председница Владе Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, министар унутрашњих послова Александар Вулин, као и директор полиције Владимир Ребић и директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић. Такође, међу високим званицама биће председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик.
18.01.2021
У складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом изазваном вирусом SARS CoV-2, као и планираном имунизацијом становништва Републике Србије, обавештавамо сва заинтересована лица из категорије војних пензионера и чланова породица војних осигураника да се пријава за имунизацију против COVID-19 може извршити попуњавањем упитника на порталу eUprava (https://imunizacija.euprava.gov.rs). 
ВЕСТИ ИЗ СИСТЕМА
МВС
Covid-19
Covid-19
ВИДЕО-ПРИЛОЗИ / ВЕБ ТВ
ИЗДВАЈАМО
ДРУГИ О НАМА